Online
 
 
 
Pachete revizie auto Ulei Castrol Anvelope Vara Promotie Baterii auto Varta Promotie Kit distributie Continental

Continental - ContiTech

Continental - ContiTech

 

Grupul de companii ContiTech este o divizie independenta a concernului Continental AG, cu sediul central in Hannover si detine opt segmente. Esential pentru noi este conducerea descentralizata a segmentelor, care astfel detin responsabilitatea deplina pentru obtinerea rezultatelor. In acest mod se manifesta potentiale inovatoare si se promoveaza sinergii. In plus, in cadrul concernului Continental, participam la parteneriatele de dezvoltare si sinergiile existente, precum si la crestera puterii financiare a concernului. Spre avantajul clientilor nostri.

 

Mecanismul de distributie este un sistem auxiliar al motorului  cu ardere interna , al motorului cu abur avand functia de a corela umplerea cilindrilor motorului cu amestec carburant, abur sau aer si de evacuare a gazelor arse sau a aerului.

Mecanismul de distributie se foloseste la aproape toate motoarele cu ardere interna in patru timpi.

Auto-revizie.ro va ofera kituri de distributie marca ContiTech.

ContiTech este specializata in tehnologia cauciucului si a maselor plastice. Datorita produselor si sistemelor hightech  pe care le utilizeaza, ContiTech este un pertener important pentru industria auto si pentru multe alte ramuri industriale internationale. Firma este prezenta in peste 140 de tari fie prin filiale proprii fie prin partenerii Joint-Venture.

Grupul de companii ContiTech este o divizie independenta a concernului Continental AG.

Firma  LIALD SALE SRL a realizat pentru dumneavoastra un magazin piese auto online cu cele mai mici preturi, cu promotii piese auto dar piese auto de calitate si ieftine.

Oferte speciale
Informatii piese auto

       Stimati parteneri/clienti va comunicam ca, incepand cu data de 5 iulie 2013, in conformitate cu Legea 218/2013 vom opri comercializarea de elemente de caroserie aftermarket. Toate elementele din categoria caroserie vor aparea in ... Tot articolul

Postat: 15.07.2013

 

Prin inovatii permanente, cercetare si dezvoltare, Bosch a devenit un partener fidel al constructorilor de automobile.

In anul 1927 Bosch isi incepe pionieratul in domeniul acumulatorilor auto si de atunci si-a impins limetele performantei si ale eficientei tot mai departe datorita exigentelor care cresteau odata cu trecerea vremii.In zilele noastre acumulatorul auto este mult mai solicitat decat in acele zile de inceput, autoturismele avand tot mai multe compo ... Tot articolul

Postat: 10.04.2013

 

Grupul de companii ContiTech este o divizie independenta a concernului Continental AG, cu sediul central in Hannover si detine opt segmente. Esential pentru noi este conducerea descentralizata a segmentelor, care astfel detin responsabilitatea deplina pentru obtinerea rezultatelor. In acest mod se manifesta potentiale inovatoare si se promoveaza sinergii. In plus, in cadrul concernului Continental, participam la parteneriatele de dezvolta ... Tot articolul

Postat: 10.04.2013

Firma  LIALD SALE SRL a realizat pentru dumneavoastra un magazin piese auto online cu cele mai mici preturi, cu promotii piese auto dar piese auto de calitate si ieftine.

... Tot articolul

Postat: 15.01.2013