Online
 
 
 

Cum platesc

 

La auto-revizie.ro puteti plati in trei moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

1.   Plata cash la sediul firmei.

2.   Plata la livrare
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Plata se va face dupa ce in prealabil dvs. verificati comanda si produsele primite. Factura si garantia pentru produsele cumparate, le veti gasi in colet.

3.    Ordin de plata / virament bancar

Va recomandam ca inainte de a face plata prin virament bancar (ordin de plata) sa asteptati confirmarea ca toate produsele din comanda dvs sunt pe stoc si pot fi livrate. Veti primi aceasta informatie in scurt timp dupa ce comanda dvs a fost inregistrata in sistem. De asemenea, veti primi prin email factura proforma in format electronic si pe baza acestei facturi puteti face plata. Va rugam sa ne trimiteti prin email dovada platii (ordin de plata semnat si stampilat de banca) pentru a putea livra comanda dvs.

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

Nume firma: Liald Sale S.R.L.
IBAN: RO66RZBR0000060015200269

Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Bragadiru

Reg.Com. J23/3446/2012

CIF: 30982152

Aceasta modalitate de plata se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice.
Livrarea marfii se va face din momentul in care plata a fost confirmata.

Pentru a putea fi onorata o comanda nu se percepe plata in avans, cu exceptia produselor cu regim special (producator ORIGINAL EQUIPMENT) care sunt importate special la comanda dvs. si nu mai pot fi returnate catre furnizor; la produsele cu regim special este necesar sa fie achitata de dvs., integral contravaloarea lor, pentru a putea emite comanda catre furnizor; asupra acestor produse, va rugam sa acordati o mai mare atentie, in ceea ce priveste necesitatea dvs., deoarece nu se mai pot da retur.